Sandelträ

Sandelträ

Finns i lager

Klinta massage- och doftljus

En klassisk doft som ofta blandas med sötare oljor. I Klintas kollektion är den dock alena – En varm och kryddig doft med starka undertoner av trä och rök. Denna minst söta men mycket sofistikerade doft i hela Klintas utbud passar män lika väl som kvinnor.

Brinntiden är cirka 45 timmar.

Artikelnr: K0226 Kategorier: , Etiketter: ,
Compare Compare

Beskrivning

Klintas Massageljus är inget vanligt doftljus. Det är en massageolja med samma egenskaper som ett doftljus. Produkten tillverkas huvudsakligen med eteriska oljor och vax från förnyelsebara källor. Ett ljus som brinner jämt och vackert helt utan sot. Klinta Massageljus tillverkas i EU och är helt vegetabiliska och använder inga konserveringsmedel, innehåll eller färdig produkt är inte testade på djur. Veken består av obehandlad bomull. Doftoljorna eller de eteriska oljorna blandas in i hela ljusmassan vilket gör att ljuset doftar lika gott från början till slutet av ljuset.

Detta doftljus är en perfekt present som du kan ge med gott samvete – till dig själv eller vännen, som gå-bort-present eller som en hint till din partner.

Tänd veken och låt lite olja samlas på ljuset (vänta ca 15 minuter för full effekt) och doppa fingret.

Oljans temperatur är inte alls för varm, även med ljuset tänt, och oljan förblir flytande på fingertoppen så att den lätt och bekvämt kan masseras in i huden.

Upplev doften från ljuset, värmen, lugnet!