Vänd dig gärna till oss om du vill ha mer information om våra produkter, har frågor som berör beställning eller köp av produkter. Vår personal hjälper dig gärna med dina funderingar kring våra produkter. Du når vår kundtjänst genom att skicka ett meddelande här på sidan, via epost eller ringa oss. Om din fråga rör en befintlig beställning är vi tacksamma om du uppger ordernummer i ditt meddelande.

    Kontakta Oss


    Vi har som mål att besvara samtliga ärenden inom 24 timmar (vardagar), vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla målet även under dagar då vi inte är fullt bemannade. Kundtjänst har inte öppet under lördagar, söndagar eller allmänna helgdagar. Vi uppskattar även att du kontaktar oss om du har synpunkter, klagomål eller tips.

    Informationen som samlas in av Google reCAPTCHA sker i enlighet med Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor. Informationen används för att tillhandahålla, underhålla och förbättra reCAPTCHA-tjänsten, samt i säkerhetssyfte (Google använder den inte för anpassade annonser).