Om HemmaStil

Vi på HemmaStil vill skapa en fräsch och livfull butik som strävar till att hålla koll på de senaste trenderna, allt för att ge våra kunder det bästa som branschen har att erbjuda för varje årstid. HemmaStil har som mål att erbjuda varumärken som står för kvalitet och känsla till bra pris.

Vi förstår att nyckeln till vår framgång är en glad och nöjd kund. Vi på HemmaStil fokuserar på att leverera en spännande shoppingupplevelse, samtidigt som den erbjuder mode som du vill, när du vill det.

bildstart

Om verksamheten

HemmaStil Glas och Porslin i Nässjö AB Startade sin verksamhet i Nässjö 1997. Vi har lång erfarenhet i detaljbranschen. År 2013 bytte vi företagsnamnet till HemmaStil. Vi har haft stor efterfrågan på nätförsäljning vilket vi tycker är jättekul. Därför vi vill även kunna erbjuda våra kunder en shoppingupplevelse på nätet med noga utvalda varor.

Tjejkväll

På HemmaStil har vi fokus på personlig service, om du med vänner, familj eller arbetskollegor vill använda en privat och lugn kväll att handla med oss, så kan du antingen skriva till oss här, ringa butiken eller helt enkelt komma in till oss i butiken. Vi kan då planera en tid som passar er.


Hemmastil Glas och Porslin i Nässjö AB
Org.nr. 556538-5027
Esplanaden 9
57131  Nässjö
Sverige