Vi på HemmaStil vill skapa en fräsch och livfull butik som strävar till att hålla koll på de senaste trenderna, allt för att ge våra kunder det bästa som branschen har att erbjuda för varje årstid. HemmaStil har som mål att erbjuda varumärken som står för kvalitet och känsla.
Vi vet hur viktigt det är att se till kundens bästa, därför är det viktigt att våra priser är överkomliga för alla.
Vi förstår att nyckeln till vår framgång är en glad och nöjd kund. V på HemmaStil fokuserar på att leverera en spännande shoppingupplevelse, samtidigt som den erbjuder mode som du vill, när du vill det.

Om verksamheten

HemmaStil Glas och Porslin i Nässjö AB Startade sin verksamhet i Nässjö 1997. Vi har lång erfarenhet i detaljbranschen. År 2013 bytte vi företagsnamnet till HemmaStil. Vi har haft stor efterfrågan på nätförsäljning vilket vi tycker är jättekul. Vi jobbar på att inom kort kunna erbjuda våra kunder på en shoppingupplevelse även på nätet med noga utvalda varor.

Tjejkväll

På HemmaStil har vi fokus på personlig service, om du med vänner, familj eller arbetskollegor vill använda en privat och lugn kväll att handla med oss, så kan du antingen skriva till oss eller helt enkelt komma in till oss i butiken. Vi kan då planera en tid som passar er.

Lämna ett svar